Acarul Paun

acar

O noua nebunie nationala, in direct. S-a intamplat ceva. Nu stim exact ce, pentru ca nu avem toate datele. Dar, se pare ca un Politist de la circulatie, a abuzat doi copii. Unul? Sau doi? Pe amandoi odata? Nu se stie. Oricum, vrem nu vrem lucrurile acestea se intampla zilnic. Peste tot in lume. De data aceasta insa, treburile, sunt foarte grave. Toata lumea urla. Presa, cetatenii, toti sunt isterizati, iritati, nervosi si au fost chiar si terorizati pana l-au prins pe nenorocit. Vestea cea mare pe care o astepta toata lumea a venit. A fost prins. Vestea cea mai mare este ca individul este- a fost? – este Politist de la Rutiera. Si de aici incepe carnagiul. Gospodinele arunca cu praz, oua stricate, rosii catre Politia Romana. Pai cum domne? Nu au stiut ca e politist? Uite cata incompetenta! Nu au stiut! Apare Bolitistul Feisbucilist Godina, si toarna si el gaz pe foc: au stiut dar l-au acoperit. Nu el a zis asta? Ce mai conteaza! S-a auzit! S-a scris! El a primit imaginea si l-a recunoscut! A scris pe Feisbuc. Apar detalii neconfirmate de surse: a stat 10 minute in lift cu copilul. Copilul care erau doi. Se decreteaza: a stat 10 minute in lift. Stii tu? Nu, dar asa au zis, ca a stat in bloc. In bloc sau un lift? A dat tarcoale blocului cateva ore! Stii tu? Nu dar au zis la stiri. Si ei de unde stiu? Nu se stie dar ei stiu. Noi stim, ei stiu, ei ele stiu. A recunoscut. Ce? Nu stiu, dar a recunoscut, deci este vinovat! Apar nu se stie de unde poze cu alt pedofil- aceleasi? – de acum cativa ani! E acelasi! A violat o femeie! Ce? A violat o femeie si a scapat! Cum adica? Pai uite asa scrie la ziar. Da? Da. A violat dar are o relatie sus pusa si l-au scapat! Adica, toata Politia stia ca individul este pedofil, dar nu au spus nimic. Bine nu toata Politia, dar 80% stiau. Ba, macar seful stia! Caci nu-i asa, la un sprit, asta fac colegii intre ei. Povestesc perversiunile lor cu minori.

AWEHangmansNoose

Si uite asa, apare acarul Paun,  deja se pregateste esafodul. Nimeni nu stie clar ce s-a intamplat, in ce ordine, cine este individul defapt, dar esafodul este gata, calaul a testat franghia, “vinovatul” urca treptele deja. Avocati? Pai deja unii avocatii scriu pe net ca nu vor sa il apere! Ca e pedofil. Inca nu stie nimeni sigur, dar se stie. Booon!

Am spus acarul Paun pentru ca, nici o clipa, dar absolut nici o clipa nu ne-am gandi ca de fapt, vinovatul este altcineva. Vinovatul fizic poate ca este politistul. Vinovatul moral? Nu, nu este Politia.

Intr-adevar o fapta reprobabila. Una din multe sute de mii de fapte reprobabile din ultimii 30 de ani. Reprobabil este si ca ne sexualizam noi copiii de la varste fragede tarandu-i la parade LGBTQ. Reprobabil este ca ii sexualizam si violentam prin desene animate cretine, pline de violenta, si cu dialoguri ce depasesc imaginatia. Nu ma credeti? Dati drumul la Cartoon Network si veti ramane siderati de imagini si limbaj. Reprobabil este ca le punem tableta si telefon in mana de la varste fragede, fara sa ne gandim cat de mult rau le facem. La fel de reprobabil este ca ne aruncam cu bratele deschise in progresul deviant globalist. Reprobabila a devenit lumea in intregul ei. Romania si ea, este tot mai reprobabila. Si noi, suntem vinovati. Cascam gura satanizati si hipnotizati la o astfel de stire, desigur nefericita, dar ignoram tot ce este reprobabil in jurul nostru. Nu mai avem puterea de a schimba ceva, si de multe ori nici macar puterea de a ne opune.

cn

Apare ministreasa, tuna si fulgera. Se vor face restructurari, se va darama totul din temelii. Se va schimba tot. De la 0, da? Oamenii vor sange. Castrare. Demisii. Si cat mai repede, da? Este vital ca totul sa se faca rapid, pe fuga!  Sa curga cat mai mult sange macar la figurat daca nu la propriu. Inchisoarea? Este prea usoara pentru astfel de cazuri. La moarteee striga masele infuriate cu spume la gura!Solutii grabite, solutii pentru calmarea maselor, solutii care sunt doar o frectie la un picior de lemn.  De ani de zile suntem angrenati intr-un dans diavolesc, asmutiti unii impotriva altora, saracie extrema si bogatie extrema, valori calcate in picioare in numele progresului. Repere morale daramate in numele Occidentului.  Facem ordine! Numai cand se intampla ceva grav. Atunci ne apuca. Precum un bolnav care are o masea cariata. O lasam acolo. Nu o reparam. Stam pana ajunge la nerv. Atunci, intr-un urlet dureros strigam: scoate-o!!!!

Suntem dependenti de show. Show vrem? Show primim. Si chiar daca nu vrem, il primim. Televiziunile se mira. Pai la ce va mirati fratioare? Nu va place voua cu LGBTQ? Ca peste tot pe unde ii prindeti, ii aparati ca pe niste mari genii nationale. Militati nu pentru acceptarea lor, ci pentru a-i transforma in modele! Adevarate modele! Presa! Iubita noastra presa! Oare cine din “presa centrala” mai are curajul sa scrie fatis despre aceste demente? Raspuns: nimeni. Aproape nimeni. Aia cu discriminarea tocmai l-au amendat pe Danaila pentru ca spunea niste chestii despre cei cu orientari sexuale mai… CETEPUL vorbea fatis impotriva unor astfel de chestii. Acum s-a sucit si el cand a dat de bani. Sau o fi avut vre-o epifanie dosnica? Pai cum e? Ne place sau nu ne place? Sustinem sau nu? Aaaa, eternul raspuns: stai domne ca nu e acelasi lucru. Ce ne mai miram? Nu asta vinde? Sex si violenta? Asta vinde, nu? Atatea mii de fete decente, care ar fi putut avea un viitor decent, sunt transformate zilnic de catre aceeasi media, in prostituate de lux, prostituate pe care le vedem pe ecran zi de zi. Va tot mirati ca un dezaxat a facut chestia asta. Politist. Pai si? Cand o boala incepe sa intre intr-o tara, ea nu se uita la meserie, statut social, ochi albastri sau verzi, ea macelareste. La asta asistam. Macel. Romania este bolnava psihic. Spiritual. Pana nu realizam asta nu se va schimba nimic. Suntem in putrefactie. Cazuri ca acestea apar tot mai multe. Putoarea incepe sa se ridice si sa ne deranjeze narile. Deocamdata dupa ce urlam un pic ca pute, intoarcem capul si ne punem la nas batista parfumata ca sa nu mai simtim.

stench

 

 

One thought on “Acarul Paun

  1. Tot evenimentul nu e decât un episod din serialul fluviu al “media”, alta putere din stat care si-a depasit granitele si menirea, fiind un metis intre o țațã de mahala si o tarfa de autostrada: vorbeste orice, daca e platita suficient! Nu conteaza ca rezultatul e periferic, publicul vrea circ, șoc, groaza si rasturnare de situatii (citez din titluri de mare raspandire mediatica)!
    Problema mare nu e existenta pedofilului, ci cum ar fi viata fara astfel de personaje-eveniment?!
    Imediat dupa revelion, din lipsa de breichin-niuz, s-a batut apa in piua despre, soc, noua taxa de mediu! Nu se stie cum va fi, ca se va stabili in primavara, dar sigur va fi dezastru!!! Ng-ng…

    Like

Leave a comment