Nu mai rezist

IMG-20180119-WA0002.jpg

M-am saturat! Sunt satul pana peste cap! M-am saturat sa deschid orice: teve, radio, internet. Dau numai de #rezist. De un an de zile deja. Aceiasi oameni. Aceleasi figuri. Aceleasi jelanii. Aceleasi urlete. Aceleasi lozinci. Aceleasi manifestari. Aceleasi comentarii. Aceleasi articole. Aceleasi texte. Aceleasi pretexte. Aceleasi proteste. Sunt satul pana peste cap. Eu nu mai rezist. Nu mai vreau sa aud de voi. Nu mai vreausa va vad. Mi-ati intoxicat viata. Prieteniile. Relatiile. Familiile. Sunt satul de voi. Satul de justitie. De anti coruptie. De ciume rosii. De voi, de la primul la ultimul. Nu va mai suport. Ati ajuns sa sunati oamenii pe telefon doar doar ii convingeti. Fluturasi la metrou. Pe parbriz. Stim toti. Nu e fir de nisip in Romania sa nu stie de voi. Gata. Ultima picatura de ploaie a auzit de voi. Copiii, cateii, raul, ramul, toti stim de voi. Gata. Lasati-ne in pace. Omorati-ne. Faceti ceva si incheiati odata. Repet: stim. Am auzit de voi. Stim tot ce vreti. Nu sunteti mai multi decat sunteti. Iesiti la vot data viitoare. Omorati-l pe Dragnea, coruptia, pe Tariceanu, pe cine vreti. Omorati-ne pe toti. Eu unul incep sa prefer asta, decat sa va mai aud zi de zi, ora de ora, minut de minut. M-am plictisit de voi, de aerele voastre justitiare, mi-e sila. Nu exista cuvinte sa imi descrie starea. Ati paralizat o tara intreaga. Ati denaturat-o. Orice relatie cat de mica este manjita de gheara #rezistului. Aveti putina decenta si dati-ne o pauza. Vreau sa traiesc. Nu vreau sa fiu protestatar. Nu asta este viata mea. Aveti un pic de decenta si lasati-ne in pace. Nu mai vreau graficele voastre inteligento partz, nici afise, nici mailuri, nici formatii, nici cantareti, nici informatii, nici argumente. Nu mai pot sa aud aceeasi placa: Dragnea mort, moarte moarte moarte, puscarie, puscarie, puscarie, penali, bosorogii, hotii, boicot, moarte, moarte, mergem peste ei, le dam foc, nu mai merge asa, ii omoram. Numai asta aud de la voi. Sprancene ridicate daca cuteaza cineva sa spuna ceva ce contravine doctrinei voastre. Boicot din viata publica. Oameni “nefrecventabili”- cum as fi eu de exemplu. Campanii media. Demonizarea adversarului. Ooo si daca cumva cineva cuteaza sa va ia un pic la misto, ati fi in stare sa ii sfasiati beregata. Asta este alternativa propusa de voi? Doua Romanii? Voi cu cine veti mai trai? Cu voi insiva si atat? Am inteles, voi sunteti viitorul, cei destepti, cei inteligenti, cei cu potential, in afara voastra nu mai exista nimic. Nici soarele nu rasare fara voi. Nu exista talent in afara voastra. Nu exista posibilitati, potential, nu exista nimic fara voi. Am inteles. Voi sunteti totul. Ganditi-va si rezolvati-o repede baieti. Ne-ati intoxicat. Vrem sa se termine. Intr-un fel sau altul. Luati-ne si hai cu noi la canal. Macar stim o treaba. Trebuie sa fim reeducati? Hai si cu reeducarea. Faceti ceva sa stim naibii cum stam.

In general ce faceti voi? Intrati pe canalele media, si luati la bastoane pe oricine nu are aceiasi parere ca voi. Pe mine, pe ala, pe celalalt. Vezi doamne sunt pesedisti, rusi, dracu sa ma ia! Sunt doar un om. Nimic mai mult. Daca nu am dreptul la alta parere, decretati-o si asta e. Ma voi conforma. Asa rezolvati voi ceva? Amenintand oameni normali cu bataia, cu moartea, cu boicotul? Voi sunteti baietii buni? Nu prea pare.M-am saturat pana peste cap sa va aud latrand ca niste caini turbati. Ati intoxicat celulele unui organism numit Romania. Nu mai vreau sa aud de voi.Nimic. #numairezist cu #rezist.

41 thoughts on “Nu mai rezist

  1. Nimeni nu invata nimic din nimic, nici din istoria recenta, nici din cea de mai mult timp.Aceasta civilizatie, inca in desfasurare, de vreo 12000-13000 de mii de ani isi cauta sfarsitul Cand mintea devine un stapan periculos, asta se intampla:postura de zombi.

    Like

  2. Așa suntem noi, creștinopați, homofobi, bigoți, retrograzi, perimați, pupători de moaște, lîngători de icoane, comuniști, dacopați, legionari, handicapați, inapți, inadaptați, primitivi, înapoiați, etc. Nici eu #NUmaiRezist…

    Like

  3. Iată că a trecut și “Marea Răscoală TFL-istă” din 20 ianuarie și s-a încheiat cu un mare FÂSs așa cum era și de așteptat.
    Dragi TFL-iști (sau oameni cu minte de TFL-iști), sectanți #Rezist, voi nu vă dați seama că marea majoritate a oamenilor nu mai pot fi prostiți ca să înlocuiască un rău cu altul și mai mare așa cum, inconștient, vreți voi să faceți. Bine măcar că sunteți din ce în ce mai puțini, iar noi, oamenii normali la cap care suntem majoritari, să nu vă lăsăm să duceți această țară la pierzanie.
    Pentru că practic asta e esența problemei: voi nu vă dați seama că vreți să înlocuiți un rău (PSD) cu altul și mai mare (slugoii stăpânilor coloniei România), pe deasupra și intr-un mod total “nedemocratic”. Atunci când veți ieși în stradă pentru a elimina tot RĂUL, pentru schimbarea sistemului, veți fi susținuti de marea majoritate a românilor. Foarte mulți români au început să se prindă de șmecheriile stăpânilor coloniei România și nu mai pun botul, așa cum faceți voi, TFL-iștii, la îndobitoceala și manipulările lor mizerabile.
    Nu am nici o îndoială că intențiile marii majorități a TFL-iștilor sunt bune si curate doar că nu prea ii duce mintea să vadă că de fapt sunt manipulați și mânați ca niște dobitoace în interesul unor BANDIȚI mult mai mari decât cei de la PSD.

    Like

    1. E nasol cand nu te duce mintea… Care sunt manipulatorii aia mai mari si cum ii dovedesti, pufi? Pe de alta parte, rezistentii nu vor inlocuirea unei echipe de comanda cu alta echipa, ci instituirea unor principii de comanda. Observi diferenta, pufi? Asa ca pericolul inlocuirii e minor, cat timp respectarea legii e un imperativ acceptat, din moment ce tocmai pt dansul se agita tinerii. Gandeste, nu e greu.

      Like

      1. mananci cacat. uita-te acum in jurul tau. marii rezistenti toti cacati pe ei si mucles. marea diaspora. marele pnl. marii usr. praf si pulbere. mai pufi

        Like

      2. Ori esti incoerent prin natura ta, ori grabit. Tu pricepi ceva din nimicul pe care-l spui? Priveste ca si cum ai citi pt prima data. Pt mine nu e de mirare ca esti slab la minte si bati campii, dovedesti continuu incapacitatea de-a rationa. Dar sa nu intram in chestii personale, explica-mi ce vrei sa spui cu ce ai spus. Daca ai ceva de spus sau doar esti nervos. Arata-ne dovezile. Sper ca esti in stare sa faci diferenta intre dovada si afirmatie. Tu deocamdata ai facut afirmatii speculand conjuncturi care pot fi interpretate pro sau contra adversarilor tai. Arata-ne ca nu poate fi vorba decat de contra si nu bati campii. Noi nu excludem posibilitatea de care vorbesti, dar e nevoie de dovezi, ca asa functioneaza oamenii rationali, cerand dovezi. Ia fa un efort si probeaza ca esti inteligent. Si ce faci, pufi, esti atat de marunt c-ai simtit nevoia sa ma blochezi, sa nu pot sa-ti raspund si sa-ti arat cat esti de slab? Esti genul infantil care da si fuge? Pufi, pufi, pufi… Te faci de ras.

        Like

  4. Eeeee, pai stai frateee, ca nu fu stabilita degeaba pe 20, e deranj si la curtea imparatului, au iesit “fetele” si actorii sa-l injure iar pe Trump! Se lucreaza programat!!! Si se fasaie la fel… Sau cazu Trump si nu aflai eu?!… :)))

    Like

  5. Eeeee….pai stai asa….cum se poate sa NU Rezistam….Am eu solutia…
    ,,Mergem putin la serviciu”….platim taxe statului de drept….si el,,Statul de drept” mai scapa ceva banutzi la ONG-uri….ca sa mai vina unii prin piete sa ne explice ce si cum trebuie sa fie cu justitia…
    Cel putin era de bun simt ,ca cei ce rezista ,,Adica ONG-urile”sa plateasca si ei taxe la statul de drept….macar cu atat sa ne chinuie,daca tot blocheaza traficul ….
    Eu #Rezist…de 22 de ani in campul muncii….si nu ma mai plang….

    Like

  6. Sa-l fi auzit pe Mihail Neamtu …ti se facea parul maciuca de la atata ipocrizie si jegosenie . Poate mai e salvat live-ul de pe FB . Cica el a fost la toate protestele anti-PSD din istorie (a protestat in 2007 la suspendarea “ilegitima” a lui Basasescu” si in 2012 la “lovitura de stat” impotriva lui Basescu). Daca mai avea cineva vreo indoiala cu privire la virusul basist…
    Ciudat ca toti basistii sunt reciclati mai nou la Realitatea:Neamtu,Bot,Fota,Diaconescu(moderat basist)…

    Like

  7. “Amenintand oameni normali cu bataia, cu moartea, cu boicotul? Voi sunteti baietii buni? Nu prea pare.”Sinucide-te, mirosi foarte urat!Trezeste-te esti in delir!Pe cat bani te-ai vandut?Se vede usor ce reprezinti tu: “Un om normal vandut”.

    Like

  8. Moarte? Unde ai auzit asemenea strigate la #Rezist? Daca vreun dezaxat spune asa ceva, ignora-l, raporteaza-l de ce nu, dar nu il considera reprezentativ.
    Nu exista inteligenta si talent in afara “taberei” noastre? Dar ce om inteligent si rational spune asa ceva?? Asta crezi ca vrei sa demonstram?? De asta crezi ca iesim in strada?? Nu. Iesim pentru niste lucruri la care sunt convins ca poti sa subscrii si tu :
    – exista coruptie in Romania;
    – coruptia este una din cauzele majore ale saraciei, subdezvoltarii si frustrarii;
    – politicienii cu probleme penale isi fac legi cu dedicatie, nu animati de spirit justitiar.
    Am gresit cu ceva in cele 3 afirmatii de mai jos? E ceva cu care nu esti de acord? Imi scapa ceva? Da, probabil unii politicieni incearca sa exploateze protestele, nimic nou. Daca vor incerca vreodata sa faca legi la fel sau alte ticalosii, vom iesi din nou. Sunt abuzuri in sistem? Ok, sa modificam legile. Dar nu asa. Nu asa. Sa vina expertii apolitici cu solutii rezonabile, nu Dragnea, Tariceanu si Radulescu-mitraliera.
    Dragos Filipescu, pe care l-ai blocat pe FB

    Like

    1. Dragos Filipescu pe care l-am blocat…ma faci sa rad. Expertii apolitici?? Cine bre? Ciolos? :)))) ai gresit, da. 1. Exista coruptie peste tot, chiar si afara, chiar la fel ca in Romania. Deci nu asta e problema. 2. In momentul de fata, nu cred ca din cauza coruptiei aleia este saracie, ci din alte motive. Subjugarea politicienilor fata de interesele de afara. Vezi – cum era sa fie vandut portul olandezilor, si asa mai departe..deci, practic cei care striga anti coruptie sunt primii corupti. 3. Politicienii cu probleme au probleme ptr ca DNA este politie politica. E clar ca lumina zilei. In plus sunt incapabili sa faca ceva pe bune. Numai fasaieli si dosare la comanda. Am sa mai adaug: citeste toate trompetele ongisto rezistente sa vezi ura viscerala fata de cei anti rezist. Cativa dementi? Sunt multi care ingroasa randurile. In afara de partide, mai sunteti folositi si de altcineva. Te vei prinde tu, ca esti baiat mare. Toate cele bune!

      Like

      1. Am inteles. Deci coruptia nu e problema, ca e si la altii. Saracia nu e din cauze interne ci vine din afara (aici nu ar strica sa consulti nici statistici ca, deh, cifrele nu mint dar oamenii mint cum respira). Iar politicienii cu probleme penale sunt nevinovati, DNA inventeaza. Trebuie sa fie odihnitor se traiesti intr-o perpetua teorie a conspiratiei, iti explici totul foarte comod.
        Si da, m-ai blocat pe fb, nu mai tii minte? 🙂

        Like

      2. Cum, mah, Paule, sa nu stii?! Vestitul “Telepatia-Voiculescu-ICA”, de exemplu! ICA se depreciaza nevalorificat, sediile Intact sunt evacuate si nevalorificate (sau poate sunt eu in urma cu informatiile, nefiind din capitala) si sunt curios cine ii va plati lui Voiculescu procesul pe care ni-l va intenta la CEDO! Sau cine-i va plati daunele deja pronuntate de CEDO lui Dan Radu Rusanu, mare “penal”, achitat definitiv de curand! Putem sa ne bazam ca suporta organizatorii revolutiilor saptamanale?! Adica eu zic ca daca sustii pe fata justitia lui kovesi, care se vede cat de eficace e, s-o sustii si cand trebuie sa plateasca oalele sparte, nu?! Daca esti rezon! Daca decat propagandim, atunci bine…
        Dar cand s-o duce Dragnea la CEDO, si precis castiga cu simulacrul ala de proces nefinalizat nici azi (adica finalizat, dar ilegal…), cine ii plateste lui daddy…?! Ia, sa treceti cu revolutia pe la fisc, sa platiti paguba, distractia se plateste!

        Like

  9. Nu DNA se ocupa de recuperarea prejudiciilor ci executorii judecatoresti sau fiscali, dupa pronuntarea sentintei definitive. Iar daca tu crezi ca toate cazurile DNA au fost rezolvate prin abuz, probabil cunosti toate dosarele de acolo – cateva mii; ai intrare la Kovesi? 🙂 Suntem baieti inteligenti, zic eu, nu putem pune botul la toata propaganda asta conspirationista.

    Like

  10. Rata condamnarilor in dosarele DNA e de 90%, a NUP de 10%. Asta dovedeste ca DNA nu e atotputernic cum se spune ci ca mai si pierde procese, asa cum pierde orice avocat/procuror. Cat priveste plimbatul cu catuse la TV, asta ar trebui sa inceteze, e o parada ieftina. Sper ca prin noile legi sa se gaseasca o solutie.

    Like

Leave a comment