#OSHO

osho

Noaptea e un sfetnic bun. M-am trezit dimineata si in urma articolului de aseara, am ajuns la concluzia ca OSHO detine toate raspunsurile la problemele # Rezist. Pentru ca avem de-a face cu o secta, cu probleme specifice sectelor, cu indoctrinari specifice, cred ca noi toti avem nevoie de un Guru. Raspunsurile unui guru pot fi salvarea lor. Orice incercare de discutie logica cu #, este absolut futila.
Deci, de acum cand discutati cu un #, ca sa il incuiati total puteti alege din lista de mai jos. Sa facem o mica incercare!
Rezist:  ai vazut, astia vor sa dea drumul la furat in toata tara!??
tu: Nevoile tuturor pot fi satisfăcute; în lume e destul pentru a fi împlinite nevoile tuturor; însă dorințele… e imposibil.
Rezist: nu mai suport coruptia! coruptia ucide!
tu: Totul se află în echilibru. Singura problemă care există sunteți voi; în sine, lumea nu are niciun fel de problemă.
Rezist: esti cu penalii? nu vezi ca e un guvern de penali??
tu: Odată ce vi se dezvăluie ceea ce sunteți, odată ce deveniți conștienți de ceea ce sunteți, cel mai mare mister al ființei este dezvăluit – acela că suntem cu toții perfecți.
Rezist: vreau o schimbare, nu mai merge asa. vreau o tara ca afara!
tu: Efortul continuu vă va conduce la o stare în care nu mai există nici un efort; evitarea efortului vă va conduce în același loc.
Rezist: cum poti sa sustii asa ceva? adica ce vrei sa spui, ca nu fura?
tu: Nevoia de a-ți argumenta punctul de vedere nu apare decât atunci când nu cunoști realitatea.
Rezist: noi trebuie sa mergem la #nivelul urmator! trebuie sa mergem la Parlament peste ei!
tuHeraclit avea dreptate atunci când spunea: „Nu poți intra de două ori în apa aceluiași râu”. Iar eu vă spun: nu poți intra nici măcar o singură dată în apa aceluiași râu – acesta curge prea rapid.
Rezist : DNA sa vina sa va ia! Huo! Hotii!!
tu: „Eu” este fals, „tu” este fals – sunt simple concepte utile în această lume. Este dificil să te descurci în lume fără utilizarea acestor concepte. Foarte bine, folosiți-le, dar doar ca niște simple instrumente. În realitate nu există nici „eu” nici „tu”. Există doar o energie fără limite, fără hotare. Din ea ne-am născut și în ea ne vom întoarce cândva.
Rezist:  Suntem la un pas sa ajunga Romania raiul infractorilor. Asta-i tara in care vrem sa creasca copiii nostri??
tu:Raiul nu este un țel; raiul este prezența din chiar această clipă. Dacă ești prezent, divinul îți stă la dispoziție. Dacă trăiești în momentul de față, ești iluminat; nu există altă iluminare.
Rezist:Cine a votat proasta in fruntea capitalei?
tu: Persoana cealaltă e la fel de prețioasă pentru existență ca și tine. Nu e nevoie să impui ideile tale. Cine ești tu? Ce autoritate ai tu ca să impui altora ideile tale?
Rezist: ai auzit ce zice Chirila? Le zice bine ce le zice, sunt cei mai mai hoti! Vrem democratie, sau nu?
tu: Nu vă mai lăsați manipulați de alții, oricât de bune ar fi intențiile lor. Feriți-vă de oamenii bine intenționați, de făcătorii de bine cu orice preț, care vă sfătuiesc în permanență ce trebuie să faceți. Ascultați-i și mulțumiți-le, căci nu vă doresc răul, dar nu le urmați sfaturile.
Practic aproape orice raspuns din OSHO poate fi minunat in discutiile cu #. Va las aici pagina de unde va puteti lua raspunsurile. Iubiti-i, si ei sunt ca noi! 🙂 

5 thoughts on “#OSHO

  1. Asta cu “vrem o tara ca afara” e miezul din dodoasca, o lozinca pre care calca cei mai multi din emitenti! Pentru ca ei o emit din indoctrinare, dar fizic se comporta fix invers: merg cu masina – nu exista linii continui, semne de restrictie a opririi, demarcari in parcari, ba mai zboara si chistoace, tichete, pachete de tigari, doze de bauturi pe geam; te duci la munte, sa te aerisesti, sa te bucuri de natura, si peste tot dai de semnele “bunastarii” si “cultivarii” unor astfel de nemultumiti; ajung sa cumpere o masina SH, normal ca nu dau fuga la o revizie, eventual reparatie, ci merg direct cu o “atentie” unde si la cine trebuie sa treaca ligheanul de inspectie; la inmatriculare e coada, deci suna un prieten, care cu o “atentie” unde si cui trebuie treaba se rezolva imediat! Cum zic ei? “Coruptia ucide” si “vrem o tara ca afara”?! De ce te inghesui sa dai spaga “nesimtitului” de politist daca ai calcat prea greu pedala sau ai trecut pe rosu?! De ce accepti sa te “descurci” si apoi injuri tara si coruptii?! Daca tu n-ai da, ei n-ar exista! Si du-te afara si fa grozaviile pe care le faci aici pe soselele alora, si sa vezi cat de galanti sunt politistii de afara!
    Daca vrei o tara ca afara, fa ce fac aia acolo! Vrei curatenie, nu-ti arunca resturile peste tot! Vrei reforma morala, reformeaza-te intai tu, politicienii sunt dintre noi, se vede din gasca userista cum se comporta niste imaculati reformisti! Si dupa ce faci lucrurile astea, asociaza-te cu cei ca tine impotriva alora care fac mizerie, dau spaga, sar peste rand, intrun cuvant, “sunt smecheri”! … si in tara se va respira altfel, si nu vei mai spune “asta-i Romania, ce sa-i faci?!”! … si asa o sa descoperim ca suntem prostii care nu pot trai decat cu sefi, regi sau imparati impusi de afara! …pentru ca aia vin cu alt caiet de sarcini, nu sa educe si sa indestuleze poporul roman!

    Like

  2. Daca e sa alegi intre #rezist si talhari cu OUG 13, ce ai alege? C-asa-i in viata asta PANA la Osho, adica in lumea asta, ca deocamdata ambele tabere isi disputa lumea: trebuie sa alegi. Oleaca de gandire se poate si la scrijelitorii de ineptii, taicuta? Vezi ca ti-am scris cu majuscula, sa nu-ti scape.

    Like

Leave a comment